Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Prihod Telenora Srbija 9,873 milijarde dinara
Kompanija Telenor Srbija ostvarila je u prvom kvartalu ove godine prihod od 9,873 milijarde dinara.

Prihodi su povećani za jedan odsto u poređenju sa prvim kvartalom u 2013. godine, ne računajući promenu cena interkonekcije, saopštila je ta kompanija.

Bazu pretplatnika Telenora Srbije čini 3,1 milion korisnika, što je za tri odsto manje u odnosu na isti period prošle godine.
"Ekonomsko okruženje u Srbiji i dalje je izazovno. Konkurencija je jaka, ali smo uprkos tome učvrstili vodeću poziciju na tržištu i zadržali zdravu profitabilnost“, rekao je izvršni direktor finansija u kompaniji Telenor Srbija Erlan Neten i njavio da ta kompanija nastavlja sa ulaganjima u mrežu i usluge.

Ostali smo fokusirani na unapređivanje Pametne mreže u pogledu pokrivenosti, brzine i sigurnosti, kao i na pružanje inovativnih usluga jednostavnih za korišćenje, a poslednji primer za to je digitalni servis Capture, dodao je Netan.

U prvom kvartalu 2014. godine Telenor grupa ostvarila je prihode od 26,5 milijardi norveških kruna, što je organski rast prihoda od 1,5 odsto.

Operativni i neoperativni profit pre odbijanja kamate, poreza na prihod i troškova amortizacije (EBITDA) iznosi 9,3 milijardi norveških kruna, dok je EBITDA marža 35 odsto, a operativni novčani tok 5,6 milijardi norveških kruna.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta