Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
"Pupin Telecom" pred stečajem - Poverioci 4. jula glasaju o planu reorganizacije
Privredni sud u Beogradu odredio je za 4. jul ročište na kome će se odlučivati o pokretanju stečaja nad Akcionarskim društvom "Pupin Telecom". Na ovom ročištu će se glasati o unapred pripremljenom planu reorganizacije.

Pravo glasa imaju svi poverioci, srazmerno visini njihovih potraživanja. Poverioci mogu pogledati unapred pripremljen plan reorganizacije u Privrednom sudu, svim danima kada sud radi, od 9 do 12 časova. Takođe, on se može pogledati i lično kod predlagača plana, kao i kod privremog stečajnog upravnika.


’’Pupin Telekom’’ in the eve of bankruptcy - Creditors to vote on plan of reorganization on 4 July
Commercial Court in Belgrade called a hearing on Joint Stock ’’Pupin Telecom’’ to decide on its bankruptcy, for 4 July. There will be voting on previously developed plan of reorganization.
 
All the creditors have the right to vote, in accordance with their accounts receivable. The creditors could consider previously developed plan in the Commercial Court, on every working day, from 9 to 12 a.m. It also could be seen at the plan proponent’s personally, as well as, at temporary bankruptcy trustee.


Pokrenut regionalni sajt Gasproma
Beograd -- Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je da je potrošački sajt za regionalnu maloprodajnu mrežu Gasprom u funkciji.

Sajt je namenjen potrošačima iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Bugarske, i dostupan je na jezicima koji se govore u tim zemljama, kao i na engleskom jeziku.

Sajt je osmišljen tako da odgovori na potrebe različitih kategorija potrošača i omogućava lak pristup detaljnim informacijama o kvalitetu proizvoda i usluga Gasrpom benzinskim stanicama, pojedincima, korporativnim klijentima i medijima.

NIS je saopštio i da je pokrenuta nova onlajn usluga - lokator benzinskih stanica, a na sajtu se mogu naći informacije o posebnim ponudama i promocijama.

Cilj ovog portala je informisanje kupaca o kvalitetu proizvoda, a pojedinci i kompanije mogu preko sajta da podnesu zahtev za izdavanje kartice za kupovinu goriva, naftnih derivata i širokog spektra drugih proizvoda, kao i za plaćanje usluga perionica i restorana u zemlji i inostranstvu.

U okviru širenja maloprodajne mreže u regionu, kompanije intenzivno radi na primeni integrisanog sistema kartica u zemljama regiona, čime je omogućeno korišćen ove usluge na Gasprom benzinskim stanicama u Srbiji, Rumuniji, Bugarskoj i BiH.


Italijanski privrednici dolaze u BG
Na sastanku će biti reči o iniciranju komercijalne industrijske saradnje između Srbije i Beneventa, saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije u eko-građevinarstvu i savremenim građevinskim materijalima, u tretmanu otpadnih voda, čvrstog otpada.

Akcioni plan za ekonomski razvoj regiona i energetske efikasnosti provincije Benevento (PASER) predstaviće Đuzepe Marciano, sekretar provincije Benevento i Donato Skarinci, direktor Sektora za internacionalizaciju Privredne komore Beneventa.

Na sastanku će biti reči i o mogućnostima saradnje i investiranja u oblasti obnovljivih izvora energije i o perspektivama građevinske industrije u Srbiji.
U drugom delu Konferencije predviđeni su bilateralni razgovori predstavnika srpskih i italijanskih firmi, saopštila je PKS.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta