Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Istorijski mesečni rekord "Nikole Tesle" u avgustu
Aerodrom "Nikola Tesla" u avgustu je koristilo 576.000 putnika, čime je nadmašen istorijski mesečni rekord, saopšteno je danas iz beogradske vazdušne luke.

Od početka godine na aerodromu je registrovano 3.104. 000 putnika, što je za 31% više nego u istom periodu prošle godine, navodi se u saopštenju kompanije.


Novosadska "Velika pečurka" odlazi u istoriju - NIS gradi novu pumpu preko puta "Spensa"
Benzinska pumpa preko puta "Spensa", čuvena novosadska "Velika pečurka", odlazi u istoriju. Na njenom mestu biće izgrađen potpuno nov i savremen objekat kako bi kompanija NIS kupcima pružila još kvalitetnije proizvode i usluge, a svoju maloprodajnu mrežu dodatno modernizovala.

Predviđeno je da demontaža postojećeg objekta traje narednih 10 dana, dok je završetak radova i puštanja nove benzinske stanice u rad planirano za 17. novembar 2014.

- NIS ima sve potrebne dozvole za izgradnju nove benzinske stanice, a parcela na kojoj se nalazi benzinska stanica "Novi Sad 1" u toku radova biće propisno ograđena – kažu za "24 sata" iz "Naftne industrije Srbije".

Iz ove kompanije poručuju da neće ukloniti biciklističku stazu.

NIS, kao investitor, izgradiće novu stanicu za snabdevanje gorivom pod brendom "Gazprom", i to će biti objekat premijum brenda.

- Kupcima će na raspolaganju biti i maloprodajni objekat sa kafeom, četiri ostrva sa automatima za istakanje goriva i dve ručne perionice za pranje vozila. Benzinska stanica će biti u potpunosti automatizovana - dodaju iz NIS-a.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta