Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Predstavljanje investicija na beogradskom aerodromu
Aerodrom "Nikola Tesla" predstaviće danas, na Međunarodnom sajmu građevine u Beogradu, predviđenu investiciju u proširenje aerodroma vrednu 20 miliona evra, koja će biti realizovana u ovoj godini.

Novac će biti uložen u proširenje aerodromske zgrade i izgradnju avio-mostova i to je najveća najavljena pojedinačna investicija u saobraćajnu infrastrukturu u 2015. godini, a realizovaće je domaća preduzeća, saopštili su organizatori sajma.

Zahvaljujući toj investiciji na beogradskom aerodromu biće povećan kapacitet i prihodi za 35 odsto.

Izvođači radova će biti u prilici da direktno komuniciraju sa predstavnicima aerodroma i saznaju sve detalje o projektu.

Proširenje aerodroma "Nikola Tesla" sa izgradnjom infrastrukture šansa je za domaću građevinsku industriju da se revitalizuje i ide u korak sa svetskim tokovima, navodi se u saopštenju.

Aerodrom "Nikola Tesla", kako je navedeno, ima izvanredan rast obima avio-saobraćaja i povećanje broja putnika se nastavlja i u 2015. godini.

Takođe, aerodrom je ostvario odlične finansijske rezultate u 2014. godini, što potvrđuje potrebu za ulaganjima u razvoj beogradske vazdušne luke.


Čarter linije "Avioleta" spremne za letnju sezonu
"Air Serbia", nacionalna aviokompanija Republike Srbije, objavila je planove za letnju sezonu svog čarter brenda – "Aviolet".

Nakon što je uspešno počeo da radi 2014. godine, "Aviolet" će imati sve značajniju ulogu na tržištu čarter letova i sektoru turizma u Srbiji tokom predstojeće letnje sezone, čime će odgovoriti na potrebe turista u Srbiji za komfornim, bezbednim i pristupačnim putovanjima ka njihovim omiljenim letnjim destinacijama u Evropi, na Mediteranu i u Severnoj Africi.

Tokom letnje sezone 2015. godine, "Aviolet" ima potvrđene letove ka pet zemalja: Turskoj, Grčkoj, Italiji, Španiji i Egiptu, i ukupno 19 destinacija, u koje spadaju Antalija, Katanija, Kefalonija, Hanja, Krf, Dalaman, Đirona, Heraklion, Hurgada, Karpatos, Kos, Milas-Bodrum, Palermo, Palma de Majorka, Rodos, Santorini, Šarm el Šeik, Skiatos i Zakintos.

Aviolet će obaviti većinu letova u jeku sezone, u periodu između 15. juna i 15. septembra, sa periodima rotacije od 7 i 10/11 dana, koji odgovaraju uobičajenim periodima trajanja smena na turističkim destinacijama. Ukupan broj letova koje će Aviolet obaviti tokom sezone još nije utvrđen, jer turističke agencije još uvek vrše rezervacije u skladu sa brojem bukiranih putnika. Raspored

Gosti "Avioleta" bi trebalo da dođu na aerodrom najmanje dva sata pre poletanja aviona jer će se prijavljivanje na let završiti 45 minuta pre poletanja. Predstavnici turističkih agencija biće prisutni na aerodromu spremni da pomognu svim gostima u procesu prijavljivanja na let.

Dozvoljena težina besplatnog predatog prtljaga na ovim letovima iznosi 23 kilograma, uz dodatnih osam kilograma ručnog prtljaga. Na svim letovima, "Aviolet" nudi besplatan obrok koji sadrži sendvič, flašicu vode i voćnu štanglicu. Tokom leta, gosti će takođe moći da kupe širok izbor pića i grickalica. U ponudi će takođe biti i izbor popularnih "djuti fri" proizvoda po povoljnim cenama.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta