Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Rasprodaja imovine, mašina i vozila IMK 14. oktobar
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju pokretne imovine IMK 14. oktobar.

Na prodaju su ponuđeni gotovi proizvodi na placu IMK 14. oktobar u Kruševcu, u pogonima transmisije, u fabrici u Brusu, livnici u Ražnju, nezavršena proizvodnja u montaži, hodnom stroju, transmisiji i alatnici u Kruševcu, te nezavršena proizvodnja u fabrici u Brusu. Početna cena za ovu celinu iznosi 11.469.477 dinara.

Stare rashodovane mašine ponuđene su po ceni od 1,266 miliona dinara dok je početna cena za grupu transportnih sredstava: automobile, teretna vozila, traktore, prikolice, poluprikolice, kombi vozila, cisterne, havarisana i rashodovana vozila, 3.770.508 dinara.

IMK 14. oktobar je u bivšoj Jugoslaviji bila najveći proizvođač građevinskih i teških mašina i imala je oko 8.000 radnika. U stečaj je otišla 13. januara ove godine, a odluka o bankrotstvu je doneta 8. februara.

Prema ranijim podacima dugovanja industrije su 14,4 milijardi dinara, a 70% je prema Komercijalnoj banci, Poreskoj upravi i Fondu za razvoj.

Kako je navedeno u oglasu, javno nadmetanje održaće se 28. novembra 2016. godine, u Beogradu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta