Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Stečajno ročište za kompaniju "Toza Marković" odloženo za 18. maj
Najavljeno ročište zakazano u Privrednom sudu u Zrenjaninu za reorganizaciju, odnosno izlazak iz radnog stečaja kompanije "Toza Marković" u Kikindi za 21. april, odloženo je za 18. maj, saznaje RTV.

Tako će više od 500 radnika tog nekadašnjeg industrijskog giganta i dalje raditi za minimalni lični dohodak.

Kompanija "Toza Marković" u radnom stečaju je od 11. aprila 2014. godine.


Makedonska kompanija "Smelting" kupila "Betonjerku" iz Vladičinog Hana
Na javnom nadmetanju 15. aprila, u Leskovcu, AD "Betonjerkla" u stečaju dobila je novog vlasnika. Makedonska kompanija "Smelting" postala je vlasnik tog preduzeća.

- Kompanija "Smelting", kao jedini ponuđač, kupila je "Betonjerku" po početnoj ceni od 57.558.500 dinara - saopštio nam u telefonskom razgovoru za portal "jugmedia" Robert Mitrović, stečajni upravnik .

"Smelting" je letos kupio još jedno propalo hansko preduzeće, takođe iz stečaja – Fabriku obojenih metala "Južna Morava", koja je nedavno otvorena, , tik pored "Betonjerke" u Industrijskoj zoni u Suvoj Moravi.

"Betonjerka" se do uvođenja stečaja bavila proizvodnjom betonskih proizvoda za građevinarstvo i putnu infrastrukturu. Imala je nešto više od 50 radnika, koji se nadaju da će iz stečajne mase naplatiti 20 zaostalih zarada, koje su im bivše gazde ostale dužne.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta