Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
U maju 10.000 putnika više na Aerodromu "Nikola Tesla"
Kroz beogradski Aerodrom "Nikola Tesla" u maju je prošlo 416 hiljada putnika, što je 10.000 putnika više nego u maju prošle godine, saopšteno je danas iz te kompanije.

"Procena stručnih službi je da će tokom leta samo u čarter saobraćaju biti više od 250.000 putnika, što je povećanje od 15 odsto... a fokus je, pored čartera, na direktnim letovima za Ameriku, koje će nacionalna kompanija Er Srbija uspostaviti za tri nedelje", kaže v.d. generalnog direktora Aerdoroma Saša Vlaisavljević.

Među novim destinacima na koje će se leteti od ovog leta iZ Beograda su Barselona, zatim Parga, Lefkada, Samos i Limnos u Grčkoj, Akaba u Jordanu, kao i pokrajina Kalabrija na jugu Italije. Egipatska kompanija Er Kairo obnovila je letove za Hurgadu na Crvenom moru.

Red letenja avio-kompanije Er Srbija predviđa i povećanje kapacita ka svim sezonskim turističkim destinacijama, kao što su Dubrovnik, Malta, Split i Pula, Varna, Sankt Peterburg, dok će letovi za Ohrid biti obnovljeni posle nekoliko godina, navodi se u saopštenju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta