Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Brazilci i Švajcarci hoće "Galeniku"
Za "Galeniku" ponude su dali brazilska kompanija "EMS S.A." i švajcarski "Amikus", piše današnja "Politika".
BEOGRAD - Za "Galeniku" ponude su dali brazilska kompanija "EMS S.A." i švajcarski "Amikus", piše današnja "Politika".

Interesantno je da je brazilska kompanija učestvovala i na prošlogodišnjem tenderu za prodaju 25 odsto udela fabrike lekova, međutim tada ovaj ponuđač nije dao ponudu u skladu s tenderskim zahtevima, već je brazilska kompanija dala ponudu da kupi više od 25 odsto u "Galenici", piše list.


Česi kupili kruševački IMK "14. oktobar”
Kompanija "SCMG 14. oktobar" iz Beograda, ćerka firma korporacije "Čehoslovak grupe" (Czećoslovak) kupila je kruševački IMK "14. oktobar”, nekadašnjeg privrednog giganta koji je u stečaju od januara 2016. godine.
BEOGRAD - Kompanija "SCMG 14. oktobar" iz Beograda, ćerka firma korporacije "Čehoslovak grupe" (Czećoslovak) kupila je kruševački IMK "14. oktobar”, nekadašnjeg privrednog giganta koji je u stečaju od januara 2016. godine.

Ugovor o preuzimanju IMK "14. oktobar” potpisali su Zoran Milosavljević ispred Agencije za licenciranje stečajnih upravnika i Vojislav Sparavalo, direktor SCMG, saopšteno je danas iz kruševačkog preduzeća.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta