Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Na prodaju poslovni prostor Centroprometa u Šidu
Stečajni upravnik Privrednog društva za trgovinu Centropromet Šid, koje je u stečaju od 31. maja 2011. godine, oglasilo je novu prodaju pokretne i nepokretne imovine tog preduzeća.

Predmet prodaje ovog puta je sedam zgrada i pokretna imovina koja se nalazi u njima nalazi. Za poseban deo zgrade broj 1 Centroprometa u Ulici Jelice Stanivuković u Šidu početna cena je nešto manje od 2,176 dinara.

Poseban deo zgrade u Ulici braće Petrović prodaje se po početnoj ceni od 1,57 miliona dinara, a za deo zgrade smešten u Ulici naselje Istok početna cena je 2,084 miliona dinara.

Zgrada Centroprometa koja se nalazi u katastarskoj opštini Jamena u Ulici Miloša Obilića, sa pokretnom imovinom, ima početnu cenu od 462.102 dinara, a zgrada u Ulici Janka Veselinovića u Šidu, kao i posebna poslovna zgrada uz svu imovinu koštaju nešto više od 10,433 miliona dinara.

Poseban deo zgrade i pomoćna zgrada u Ulici Karađorđeva imaju početnu cenu od 20,74 miliona dinara.

Rok za otkup prodajne dokumentacije je 17. januar 2018. godine, a nova prodaja imovine javnim nadmetanjem zakazana je za 24. januar 2018. u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika, Odeljenje u Novom Sadu.


Zeleniji EPS - Akcioni plan za ekologiju
Elektroprivreda Srbije uložiće do 2015. godine u zaštitu životne sredine oko 864 miliona evra, rečeno je danas na konferenciji "Kako da EPS bude zeleniji".
BEOGRAD - Elektroprivreda Srbije uložiće do 2015. godine u zaštitu životne sredine oko 864 miliona evra, rečeno je danas na konferenciji "Kako da EPS bude zeleniji".

Direktor Sektora za strategiju EPS Aleksandar Jakovljević precizirao je da će se raditi blizu 50 projekata koji će biti realizovani a da je oko 650 miliona evra predviđeno za zaštitu vazduha, oko 53 miliona za zaštitu zemljišta, 45 miliona za zaštitu vode, a ostalo za upravljanje otpadom, reorganizaciju...


I Novi Beograd dobija Lidl
Trgovinski lanac Lidl gradiće maloprodajni objekat na uglu Vojvođanske i Dr Ivana Ribara u Novom Beogradu.

Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograd oglasio je javni uvid urbanističkog projekta za izgradnju maloprodajnog objekta supermarketa Lidl na toj lokaciji. Svi zainteresovani mogu pogledat urbanistički projekat od danas do 21. decembra 2017. godine, svakog radnog dana od 9 do 15 časova. Nosilac izrade je Angosta Beograd.

Supermarket Lidl, kako je navedeno u oglasu Sekretarijata za urbanizam, biće na parceli koja se formira od KP 4806/29 i KP 6704/3 КО. Podsetimo, ovo građevinsko zemljište na uglu Vojvođanske i Dr Ivana Ribara kupila je u novembru ove godine kompanija Energoinvest Group za blizu 220 miliona dinara.

Otvaranje prvih Lidl prodavnica u Srbiji očekuje se u 2018. godini.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta