Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
SMATSA raspisuje tender za unapređenje sistema kontrole letenja - Vrednost radova 74,15 mil EUR
Kontrola letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA) raspisaće tender za unapređenje sistema upravljanja vazdušnim saobraćajem, piše na sajtu EBRD.

Kako se navodi na sajtu Evropske banke za obnovu i razvoj, SMATSA namerava da koristi sredstva iz kredita EBRD-a i Evropske investicione banke (EiB) za finansiranje projekta, čija je procenjena vrednost 74,15 mil EUR.

Predloženi projekat obuhvata građevinske radove na izgradnji aneksa postojećeg centra za kontrolu letenja u Beogradu, izgradnju novog kontrolnog tornja na beogradskom aerodromu, kao i izgradnju kontrolnog tornja na niškom aerodromu.

Očekuje se da će tender za ovaj projekat početi u četvrtom kvartalu ove godine i biće otvoren za kompanije iz svih zemalja, navodi se na sajtu EBRD.

Podsetimo, SMATSA je ranije ovog meseca najavila da planira da će sledeće godine započeti izgradnju novog kontrolnog tornja visine 75 metara na Aerodromu Nikola Tesla.


Odluka o isplati dividende za 2016. godinu - Aerodrom Nikola Tesla a.d. , Beograd
Odluka o isplati dividende za 2016. godinu - Aerodrom Nikola Tesla a.d. , Beograd
 


Na sajmu Kaz Build u Kazahstanu u septembru biće 14 kompanija iz Srbije
Privredna delegacija Kazahstana posetila je danas (15. avgusta 2017. godine) Privrednu komoru Srbije, a predstavnici dve zemlje razgovarali su o mogućnostima za privrednu saradnju.

Osim potencijala u oblasti poljoprivrede, na skupu je istaknuto da značajne mogućnosti za saradnju leže i u sektoru građevine.

PKS je tako, na zahtev kompanija iz Srbije organizovala i učešće srpskih firmi na sajmu Kaz Build, koji se u Kazahstanu održava u septembru.

Kako je precizirao direktor Sektora za ekonomske odnose sa inostranstvom u PKS Nenad Đorđević, na ovoj manifestaciji naći će se 14 srpskih kompanija.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta