Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Nov rekordan broj putnika na aerodromu "Nikola Tesla"
Na aerodromu "Nikola Tesla" u januaru je zabeleženo 333.989 putnika, što je nov apsolutni mesečni rekord, čime je nastavljen 19-mesečni trend rasta broja putnika u beogradskoj vazdušnoj luci.


BEOGRAD - Na aerodromu "Nikola Tesla" u januaru je zabeleženo 333.989 putnika, što je nov apsolutni mesečni rekord, čime je nastavljen 19-mesečni trend rasta broja putnika u beogradskoj vazdušnoj luci.

U posmatranom mesecu je obavljeno 4.180 poletanja i sletanja, dok povećanje prometa robe i pošte iznosi 9,0 odsto, saopštio je danas Aerodrom.


Energoprojekt Entel dominirao u trgovanju na Berzi
Na Beogradskoj berzi je danas zabeležen solidan ukupan promet od 533,8 miliona dinara (oko 4,5 miliona evra), zahvaljujući trgovanju državnim obveznicama, dok su indeksi završili trgovanje sa mešovitim rezultatom.
BEOGRAD - Na Beogradskoj berzi je danas zabeležen solidan ukupan promet od 533,8 miliona dinara (oko 4,5 miliona evra), zahvaljujući trgovanju državnim obveznicama, dok su indeksi završili trgovanje sa mešovitim rezultatom.

Naime, indeks najlikvidnijih akcija BELEX 15 je porastao za 0,1 odsto na 774,08 poena, dok je BELEXlajn oslabio za isti procenat na 1.625,53 poena.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta