Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Air Cairo pet puta nedeljno od Beograda do Hurgade - Karte do 315 EUR
Air Cairo najavljuje povećanje broja letova između Beograda i Hurgade na pet nedeljno tokom letnje sezone, javlja Aviatica.

Egipatska aviokompanija Air Cairo, koja već nekoliko godina povezuje Beograd i Hurgadu, najavila je na beogradskom Sajmu turizma povećanje broja letova na ovoj liniji.

Zbog porasta interesovanja putnika i turističkih agencija Air Cairo će tokom nastupajuće letnje sezone između Beograda i Hurgade leteti pet puta nedeljno, što je jedan let više nego prošlog leta.

Air Cairo trenutno održava liniju Beograd-Hurgada sa jednim letom svake nedelje, dok će drugi let nedeljno (sredom) biti uveden 4. aprila. Od 14. do 22. maja biće uvedena još tri leta - ponedeljkom, četvrtkom i utorkom. Pet nedeljnih letova je planirano sve do kraja oktobra.

Letovi će se obavljati avionom Airbus A320 sa 174 do 177 putničkih mesta.

U generalnom prodajnom predstavništvu ove kompanije u Beogradu (R Tur) za Aviaticu su potvrdili da je interesovanje za Egiptom u porastu i da će karte za ove linije biti i u slobodnoj prodaji. Cena povratne karte kretaće se od 285 do 315 EUR, sa svim uračunatim taksama.


NIS i Komercijalna banka u fokusu investitora na Berzi
Naftna industrija Srbije i obične akcije Komercijalne banke bile su danas u fokusu investitora na domaćem tržištu akcija.
BEOGRAD - Naftna industrija Srbije i obične akcije Komercijalne banke bile su danas u fokusu investitora na domaćem tržištu akcija.

Ukupan promet na trgovanju na Beogradskoj berzi iznosio je 29,2 miliona dinara (247 hiljada evra).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta