Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd u Pekingu
V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević, na poziv predstavnika kineske korporacije Nuctech, sa saradnicima, posetio je sedište i fabričke pogone te korporacije u Pekingu.
BEOGRAD - V.d. generalnog direktora AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd Saša Vlaisavljević, na poziv predstavnika kineske korporacije Nuctech, sa saradnicima, posetio je sedište i fabričke pogone te korporacije u Pekingu.

Tom prilikom razgovarao je sa potpredsednikom korporacije Veidong Vangom sa kojim je u decembru prosle godine u Roterdamu potpisao ugovor o donaciji vredan više od million evra, navodi se u saopštenju Aerodroma.


Aerodrom Nikola Tesla dobija najsavremeniji uređaj za pregled prtljaga
Predstavnici Aerodroma Nikola Tesla i kineske korporacije Nuctech dogovorili su se u Pekingu o terminu i načinu isporuke najsavremenijeg uređaja za pregled prtljaga, koji je kompanija iz Kine donirala beogradskom aerodromu.

Tokom posete sedištu i fabričkim pogonima kineske korporacije, v.d. generalnog direktora Aerodroma Nikola Tesla, Saša Vlaisavljević, razgovarao je sa potpredsednikom Nuctecha, Veidong Vangom, sa kojim je u decembru prošle godine u Roterdamu potpisao ugovor o donaciji vrednoj više od million evra, saopštio je beogradski aerodrom.

Ugovorom je predviđeno da Aerodrom Nikola Tesla dobije najsavremeniji uređaj za pregled predatog prtljaga u skladu sa ECAC 3 standardom.

- Ovaj uređaj radi na principu kompjuterske tomografije i predstavlja poslednju reč tehnike u oblasti bezbednosti u vazduhoplovstvu – naveli su iz beogradskog aerodroma.

Tokom sastanaka u Pekingu dogovoreni su naredni koraci koji se odnose na termin i način isporuke, kao i integraciju sa postojećim transportnim sistemom u sortirnici Terminala 2 na Aerodromu Nikola Tesla.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta