Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Nafta "brent" probila 74 dolara za barel, prvi put od 2014.
Cena fjučersa severnomorske nafte tipa "brent" za isporuku u junu skočila je danas za 1,0 odsto na 74,23 dolara za barel u trgovanju na londonskoj berzi ICE Fjučers Evropa.
ONDON/MOSKVA - Cena fjučersa severnomorske nafte tipa "brent" za isporuku u junu skočila je danas za 1,0 odsto na 74,23 dolara za barel u trgovanju na londonskoj berzi ICE Fjučers Evropa.

Poslednji put kada je "brent" dostigao nivo od 74 dolara za barel bilo je 27. novembra 2014. godine, prenosi ruska agencija Tas s.


RTB Bor: Izvoz bakra veći za trećinu
Rudarsko-topioničarski basen Bor je u prvom kvartalu 2018. isporučio na strana tržišta robu vrednu 54,3 miliona dolara, što je za 34 odsto više nego u istom periodu prošle godine kada je izvoz vredeo 40,6 miliona dolara.
BOR - Rudarsko-topioničarski basen Bor je u prvom kvartalu 2018. isporučio na strana tržišta robu vrednu 54,3 miliona dolara, što je za 34 odsto više nego u istom periodu prošle godine kada je izvoz vredeo 40,6 miliona dolara.

Devizni priliv je u prva tri meseca za trećinu bolji zbog veće proizvodnje RTB-a, porasta cene bakra, ali i konstantno velike tražnje za "crvenim metalom" iz zemalja u okruženju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta