Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Direktno od Beograda do Bakua - Srbija i Azerbejdžan potpisuju sporazume o vazdušnom i međunarodnom
Delegacija Srbije boraviće danas i sutra (21. i 22. maja) u Azerbejdžanu, a tokom ove posete ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović potpisaće sporazume o vazdušnom i međunarodnom drumskom saobraćaju.

Ti sporazumi, najavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva saobraćaja i infrastrukture, stvoriće uslove za otvaranje direktne aviolinije na realciji Beograd-Baku, kao i doprineti i većoj ekonomskoj i trgovinskoj razmeni izemđu Srbije i Azerbejdžana.

Kako prenosi RTS, ispred palate Zaguljba u Bakuu predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev priredio je danas svečani doček za predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nakon čega je održan sastanak šefova država u četiri oka. Sa srpskim predsednikom u Bakuu su uz ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i ministarka pravde Nela Kuburović i ministri zdravlja i rudarstva i energetike, Zlatibor Lončar i Aleksandar Antić.


Planula obveznica Srbije na Berzi - kamata 1,0 odsto
Na Beogradskoj berzi je danas vladala prava jagma među investitorima za državom obveznicom Republike Srbije, dok je aktivnost ulagača na tržištu akcija na početku trgovačke nedelje bila dosta skromna.
BEOGRAD - Na Beogradskoj berzi je danas vladala prava jagma među investitorima za državom obveznicom Republike Srbije, dok je aktivnost ulagača na tržištu akcija na početku trgovačke nedelje bila dosta skromna.

Ukupan promet na Berzi iznosio je 845,1 milion dinara (7,15 miliona evra).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta