Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Na prodaju kompleks fabrike stočne hrane Agroživ silos iz Vladimirovaca - Procenjena vrednost 273,6
Stečajni upravnik preduzeća Agroživ silos iz Vladimirovaca oglasio je prodaju imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Na prodaju je kompleks Fabrike stočne hrane, čiju najvažniju imovinu između ostalog čine silos, mešaona stočne hrane, binovi za stočnu hranu, sušara za uljarice, sušara za žitarice, ekstruder i peletiranje, prijemni bunker, kolska vaga, oprema...

Procenjena vrednost imovine je oko 273,6 miliona dinara i nije minimalno prihvatljiva, niti na drugi način obavezujuća za ponuđače.

Ponude se dostavljaju do 25. juna, a njihovo otvaranje obaviće se istog dana u Privrednom sudu u Pančevu.


Na prodaju imovina Modne konfekcije Rudnik u Topoli - Početna cena oko 19,2 miliona dinara
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika ogalsila je prodaju prodaju nepokretne i pokretne imovine Modne konfekcije Rudnik iz Gornjeg Milanovca.

Na prodaju je zgrada tekstilne industrije površine 2.620 kvadrata, pomoćna zgrada površine 123 kvadrata, kao i oprema i kancelarijski nameštaj. Početna cena imovine, koja se nalazi u Topoli je oko 19,2 miliona dinara.

Javno nadmetanje održaće se 29. juna u 11 časova na adresi Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Beogradu.

Podsetimo, u decembru 2017. godine održano je nadmetanje za imovinu ove firme u Kneževcu, a kako za eKapiju kaže poverenik Agencije za licenciranje stečajnih upranika Milutin Obradović, kupila ju je kompanija Forma VS iz Beograda.

On očekuje da i imovina u Topoli na nadmetanju u junu pronađe vlasnika.

Više informacija o tendru pogledajte OVDE.

Kompaniju MK Rudnik je u decembru 2006. kupio konzorcijum srpskih investitora Irva investicije, TP Jabuka i Mihailo Mikić za 400.000 EUR. Zbog neispunjavanja ugovornih obaveza, država je u maju 2010. raskinula ovaj ugovor i preuzela fabriku. Stečaj je u Rudniku uveden u avgustu 2015. godine, ali od tada imovina u Kneževcu nije oglašavana na prodaju.

Osim matične fabrike u Gornjem Milanovcu i Topoli, nekadašnji gigan imao je proizvodne pogone i u Beogradu, Kraljevu, Aranđelovcu i u Pranjanima.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta