Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Energoprojekt gradi fabriku lekova u Sudanu - Posao vredan 14 mil EUR
Energoprojekt gradi fabriku lekova u Sudanu - Posao vredan 14 mil EUR

Zavisno preduzećе Energoprojekt holdinga (ENHL), EP Industrija, potpisalo u Sudanu ugovor sa Liliam Pharmaceutical Industries Co. Ltd, Sudan, koji se odnosi na izradu tehničke dokumentacije glavnog projekta, izvođenje i opremanje fabrike lekova sa svim pratećim tehničkim sadržajima po sistemu "ključ u ruke", faza 1a.

Vrednost potpisanog ugovora iznosi 14,4 mil EUR, bez PDV-a.

Kako se dalje navodi , proizvodni asortiman će obuhvatiti čvrste forme, ampule i Cefalosporine. Konsultant na poslu je CoAcS - Velika Britanija, dok će tehnološku opremu isporučiti i montirati IMA - Industri Macchine Automatiche S.p.A iz Italije.

Rok realizacije posla je 30 meseci od stupanja ugovora na snagu, sa garantnim rokom za izvedene radove od 12 meseci.


Više od 30 domaćih kompanija na Danu dobavljača u Frankfurtu
Više od 30 kompanija iz Srbije učestvovaće sutra u Frankfurtu na poslovnom skupu u okviru Nemačke inicijative za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana.

Nemačko - srpska privredna komora AHK Srbija, predstavništva nemačke privrede u zemljama ZB (AHK), kao i Nemačko udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V) pozvali su kompanije iz Srbije i zemalja ZB da budu deo regionalnog B2B projekta "Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama ZB", koji se sprovodi već četvrtu godinu zaredom.


Romanian IT company Whyttest comes to Serbia
Whyttest, a Romanian firm offering software and video game testing services to the worlds most renowned companies, has opened an office in Belgrade - its first outside Romania.


Thanks to similarities in cultural traits, workforce availability and infrastructure, Whyttest picked Serbia as the first country for expansion after over four years of growth on the Romanian market.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta