Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
AP Konsalting kupuje "1. Maj" za 11,7 miliona dinara

Najznačajnija imovina ovog građevinsko industrijskog kombinata su imovinski sporovi oko nekretnina i radi isplata koji se vode pred više sudova u Bosni I Hercegovini, a u paketu je i osmina novosadske firme "IS-ITC", kao i akcije tamošnje Slobodne carinske zone.


BAČKA TOPOLA - Beogradski AP Konsalting za 11, 7 miliona dinara kupiće Holding preduzeće "1. Maj" u stečaju iz Bačke Topole pošto se sa ponuđenom cenom saglasio odbor poverilaca, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Procenjena vrednost "1. Maja" u stečaju bila je 1,77 miliona evra a AP Konsalting ovu firmu kupiće za 5,61 posto te vrednosti.


Imovina “Inter-kopa” u stečaju ponuđena za 337 miliona dinara
Za 69,3 miliona dinara ponuđeni su zemljište, objekti deo opreme i zahlihe agregata na kamenolomima Volujac i Zablaće.

ŠABAC - Imovina šabačkog Inter-kopa u stečaju ponuđena je na prodaju u više celina po ukupnoj početnoj ceni od 337 miliona dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Zemljište sa objektima, oprema i zalihe na Mišaru, poljoprivredno zemljište na Majuru i u Kovilju, kao i zemljište kamenoloma Mrčići kod Divčibara sa objektima i zalihama agregata ponuđeni su na prodaju po početnoj ceni od 268,1 miliona dinara.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta