Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
U prvih devet meseci neto dobit NIS-a 13,3 milijarde dinara
BEOGRAD - U trećem kvartalu 2021. godine NIS grupa je dodatno poboljšala finansijske i operativne rezultate, a u prvih devet meseci ove godine neto dobit je iznosila 13,3 milijarde dinara, dok je u istom periodu 2020. zabeležen gubitak od 8,3 milijarde dinara, saopštio je NIS.

Iz kompanije navode da istovremeno, pokazatelj EBITDA iznosi 38,2 milijarde dinara i takođe je višestruko uvećan, jer je u istom lanjskom periodu iznosio 10,4 milijarde dinara.


Vlada usvojila Predlog zakona o budžetu za 2022. godinu
BEOGRAD- Vlada Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o budžetu za 2022. godinu, koji predviđa ukupne budžetske prihode i primanja u iznosu od 1.516,8 milijardi dinara i on je prevashodno razvojnog karaktera.

U strukturi ukupnih prihoda poreski prihodi iznose 1.317,9 milijardi dinara ili 86,9 odsto, dok neporeski prihodi iznose 175,7 milijardi dinara ili 11,6 odsto ukupnih prihoda budžeta Republike Srbije.


Akcije Metalca najtrgovanije, Tehnogasove najveći dobitnik
BEOGRAD - BELEX indeksi su ojačali danas nadoknadivši gubitke sa prethodne sesije, dok je aktivnost na tržištu akcija ostala prigušena.

Ukupan promet na trgovanju iznosio je svega 6,0 miliona dinara (nepunih 51 hiljadu evra).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta