Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Telekom i Vodafon potpisali ugovor o partnerstvu
BEOGRAD - Jedna od vodećih telekomunikaciona kompanija u Evropi i Africi Vodafon i Telekom Srbija potpisali su ugovor o partnerstvu koji obuhvata Srbiju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Taj poslovni odnos će omogućiti Telekomu Srbija da iskoristi Vodafonovu vodeću poziciju u domenu digitalizacije potrošačkih proizvoda i ponude servisa, navedeno je u zajedničkom saopštenju.


Sidnejski aerodrom otkupljuje svoje akcije za 17,5 milijardi dolara
SIDNEJ - Aerodrom u Sidneju odlučio je da prihvati ponudu grupe investitora za preuzimanje njihovog vlasničkog udela u toj vazdušnoj za 23,6 milijardi australijskih dolara (17,5 milijardi američkih dolara).

Ako se ugovor realizuje, biće to jedan od najvećih otkupa akcija u Australiji, prenosi britanski javni servis Bi-Bi-Si (BBC).


Otvoren stečaj prehrambene industrije Svislajon Trebinje
TREBINJE – Okružni privredni sud u Trebinju otvorio je stečaj u preduzeću Svislajon (Swišlion) prehrambena industrija Trebinje, koji su tražile povezane firme u vlasništvu biznismena Rodoljuba Draškovića, izveštava capital.ba.

Pokretanje stečaja u prehrambenoj industriji tražila je „Svislajon Industrija alata“ Trebinje, u Draškovićevom većinskom vlasništvu, a njen zahtev su podržale i druge kompanije ovog biznismena.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta