Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Dve blok transakcije fabrike Fadap, indeksi stagnirali
BEOGRAD - Promet na domaćem tržištu akcija i dužničkih hartija je danas usahnuo u odnosu na ponedeljak, a indeksi Beogradske berze su ostali na nepromenjenom nivou. Ukupan promet na trgovanju iznosio je nepunih 23,3 miliona dinara (197,9 hiljada evra), pri čemu se najveći deo odnosi na dve blok transakcije na MTP tržištu.

Oba indeksa su zaključena na istim nivoima kao juče, BELEX15 na 770,28 poena, a BELEXlajn na 1.621,03 poena. Na Regulisanom tržištu je jedino Naftna industrija Srbije zabeležila rezultate vredne pomena. Cena akcije ove kompanije je ojačala za više od 0,1 posto na 621 dinara, uz promet od preko 1,8 miliona dinara.


Fon der Lajen: Fond za oopravak EU - šansa veka za blok
BRISEL - Plan Evropske unije za oporavak od pandemije i za zeleniju i digitalniju ekonomiju, vredan 750 milijardi evra, predstavlja šansu veka za 27-člani blok, izjavila je danas predsednica Evropske komisije (EK) Ursula fon der Lajen.

U video poruci, objavljenoj neposredno uoči zajedničke prezentacije nacionalnih planova oporavka Francuske i Nemačke o tome kako će potrošiti svoj deo EU sredstava, fon der Lajen je reklao da će EK osigurati da ti višegodišnji programi ispune očekivanja, prenosi Rojters.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta