Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Imovina Nove Agrobanke u šest mesta ponuđena na prodaju
BEOGRAD - Nekretnine Nove Agrobanke u stečaju na šest lokacija u Srbiji, čija je ukupna procenjena vrednost preko 47.000 evra, ponuđene su na prodaju, objavila je Agecnija za osiguranja depozita koja je stečajni upravnik.

Imovina se nalazi u Drenovcu kod Šapca, Ćupriji, Klenku kod Rume, Bubušincu kod Požarevca, na Rudniku, i u Štitarima kod Kruševca.


Samit SEAS: Predstavljen novi izgled aerodroma "Nikola Tesla"
BEOGRAD - Direktor kompanije "Belgrade airport" Fransoa Berizo danas je, na 3. Vazduhoplovnom samitu jugoistočne Evrope (SEAS) u Beogradu, predstavio najnovije podatke o poslovanju aerodroma "Nikola Tesla", koji je pre dve godine u formi koncesije ustupljen njegovoj matičnoj kompaniji "Vansi".

Berizo je govorio i o nepauziranoj dogradnji aerodroma i novim sadržajima, a deo je posvetio i do sada malo poznatim detaljima o izgradnji "zelenih postrojenja", koja će pomoći da aerodrom bude energetski održiv.


Subvencionisani krediti poljoprivredi kod NLB i Komercijalne
BEOGRAD - Komercijalna banka i NLB Banka Beograd, članice NLB Grupe, počele su da primaju zahteve za subvencionisane poljoprivredne kredite, a čelnici ovih banaka izrazili su uverenje da će zadržati primat na tržištu u tom poslu, saopšteno je danas.

Ovaj vid finansiranja, uz subvenciju Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, je za investiciona ulaganja u poljoprivredu.


Dinar-to-euro exchange rate at RSD 117.5712
The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.5712 dinars for one euro on Tuesday, approximately the same as on Monday, the National Bank of Serbia said.
BELGRADE – The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.5712 dinars for one euro on Tuesday, approximately the same as on Monday, the National Bank of Serbia said.

The dinar is steady against the euro m-o-m, y-o-y and relative to the beginning of the year.

The dinars indicative exchange rate against the dollar rose by 0.1 pct to 96.8302 dinars for one dollar on Monday.

The dinar was up by 1.5 pct against the dollar m-o-m and by 12.3 pct y-o-y, declining by 1.2 pct relative to the beginning of the year.


Metalac dominirao na trgovanju, indeksi i dalje u raskoraku
BEOGRAD - Promet na Beogradskoj berzi je više nego prepolovljen danas u odnosu na ponedeljak, a indeksi su nastavili kretanje u suprotnim pravcima

Ukupan promet na tržištu akcija iznosio je 8,6 miliona dinara (73,5 hiljada evra).


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta