Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
HIPOL ponuđen za 1,8 milijardi dinara
ODŽACI - Hemijska industrija HIPOL AD u stečaju iz Odžaka ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 1,8 milijardi dinara, objavio je danas stečajni upravnik.

Najznačajnija imovina je fabrički kompleks u tom mestu koji obuhvata više objekata, zemljište, oprema, stan kao i potraživanja za stanove.


Stopa rasta u prvoj polovini godine 7,5 odsto
Predsednik je čestitao svim građanima Srbije, dodajući da posle loše, ali mnogo bolje godine u odnosu na sve ostale zemlje Evrope, Srbija ove godine nastavlja da raste najbržim i najsnažnijim mogućim tempom.
BEOGRAD - Predsednik Aleksadnar Vučić saopštio je da je stopa rasta u prvih šest meseci ove godine 7,5 odsto.

"Stopa rasta u prvom polugodištu 2021. godine je 7,5 odsto, jer je prva, zvanična fleš procena za drugi kvartal 13,4 odsto rasta", rekao je Vučić.


New Investor in Smederevo
The company Koepfer has bought land in the Smederevo industrial zone, where it plans to build a new production facility, the mayor’s cabinet announced.

The first phase is expected to be realized by mid-2022, when a new factory facility will be built on 3,000 m2.

Koepfer produces gears for the automotive industry, and the opening of a new facility in Smederevo will secure, as said, 250 new jobs.

The funds gained from the sale of the land, slightly under RSD 85 million, will be invested in the construction of a new kindergarten in Smederevo.


Novi investitor u Smederevu
Kompanija Koepfer kupila je u smederevskoj industrijskoj zoni građevinsko zemljište na kome planira izgradnju novog proizvodnog pogona, saopšteno je iz kabineta gradonačlenika.

Očekuje se da će prva faza biti realizovana do sredine 2022. godine, kada će biti izgrađeno novo fabričko postrojenje na 3.000 m2.

Nemačka kompanija Koepfer bavi se proizvodnjom zupčanika za automobilsku industriju, a otvaranje novog pogona u Smederevu obezbediće, kako se navodi, 250 novih radnih mesta.

Sredstva od prodaje zemljišta, nešto manje od 85 miliona dinara biće uložena u izgradnju novog vrtića u Smederevu.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta