Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Kurs dinara prema evru danas 117,5627
BEOGRAD - Dinar danas prema evru vredi približno isto kao juče i zvanični srednji kurs iznosi 117,5627 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vrednost dinara prema evru ista je kao pre mesec i pre godinu dana i nepromenjena u odnosu na početak godine.


Doznake iz dijaspore vraćaju se na predkrizni nivo
FRANKFURT - Priliv novca iz dijaspore u Srbiju beleži rast tako da se doznake iz inostranstva, prema najnovijim podacima NBS, vraćaju na sumu koja je bila uobičajena pre pojave korone, pišu frankfurtske "Vesti".

Dijaspora je pre epidemije slala u otadžbinu zvaničnim kanalima oko dve i po milijarde evra, a relevantne procene jesu da se još toliko novca slivalo alternativnim putevima.


Akcije poljoprivrednog društva Vojvodina podigle promet
BEOGRAD - Promet na Beogradskoj berzi porastao je danas na 37,9 miliona dinara (322,5 hiljada evra), podstaknut trgovanjem akcijama na Multilateralnoj trgovinskoj platformi (MTP).

Indeksi su imali mešovite rezultate. BELEX 15 je mirovao na nivou od 785,10 poena, a BELEXlajn je oslabio za više od 0,1 odsto na 1.673,34 poena.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta