Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Prodaje se 75% udela firme Mlinar Bgd iz Borče
Određena je prva javna prodaja putem javnog nadmetanja 75% udela firme Mlinar Bgd iz Borče.

Ukupna procenjena vrednost je 1.594.000 dinara.

Javno nadmetanje će se održati 18. avgusta.


Akcije Omoljice prodate u blok transakciji za 248 miliona dinara
BEOGRAD - Snažna investiciona aktivnost i rast berzanskih indeksa obeležili su i današnji trgovački dan na Beogradskoj berzi.

Ukupan promet na trgovanju iznosio je gotovo 258,7 miliona dinara (2,2 miliona evra).


Dinar usidren, kurs sutra 117,5704 za evro
BEOGRAD - Dinar će prema evru vredeti sutra isto kao danas i zvanični srednji kurs iznosiće 117,5704 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vrednost dinara prema evru biće ista kao pre mesec i pre godinu dana i nepromenjena u odnosu na početak godine.


Raspisan 4. javni poziv za Meru 3 IPARD programa
Raspisan je 4. javni poziv IPARD programa Mera 3, za podnošenje zahteva za odobravanje projekata za podsticaje u investicije za nabavku opreme i izgradnju u oblasti prerade hrane. Podržani su sektori prerade mleka, mesa, voća i povrća, jaja i grožđa.

Fond od preko 25 mil EUR bespovratnih sredstava dostupan je do maksimalnih 1 mil EUR po korisniku što iznosi 50% vrednosti investicija.

Konsultanti SIM CERT-a su do sada imali apsolutno najveći broj prijava na Meri 3 zahvaljujući kompletnoj usluzi koja počinje od definisanja preduslova za ispunjavanje tehničkih propisa i standarda za izgradnju i/ili organizovanja proizvodnje, preko biznis planova i pripreme dokumentacije za konkurisanje, pa sve do specifikacija proizvoda i sertifikacije sistema bezbednosti hrane prema zahtevima ciljnih tržišta.

Iako su već započeli sa pripremama značajnih investicija za ovaj javni poziv SIM CERT-ovi IPARD konsultanti smatraju da će biti dovoljno novca za sve korisnike čije prijave ispunjavaju uslove konkursa.

Više o IPARD programu možete naći na specijalizovanom sajtu za ove vrste podsticaja www.ipard.co.rs.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta