Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Na prodaju imovina preduzeća GP Auto shop iz Medveđe
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju imovine Društva za trgovinu i usluge GP Auto shop iz Medveđe, u stečaju, podeljene u tri celine.

U prvoj celini je poljoprivredno zemljište, odnosno njiva u Dobanovcima, površine 8.155 m2, čija je početna cena 2.860.965 dinara. U drugoj celini je nelegalizovani građevinski objekat u Lazarevcu, sa početnom cenom od 1,4 miliona, dok su tri rashodovana kombi vozila ponuđena za 45.000 dinara.

Javno nadmetanje zakazano je za 30. avgust


Dinar bez oscilacija, kurs 117,5600
Indikativni kurs dinara prema dolaru je ojačao u sredu za 0,2 odsto na 98,8647 dinara za dolar.
BEOGRAD - Dinar vredi danas prema evru približno isto kao u sredu i zvanični srednji kurs iznosi 117,5600 dinara za evro, objavila je Narodna banka Srbije.

Vrednost dinara prema evru je ista kao pre mesec i pre godinu dana i nepromenjena u odnosu na početak godine.


Akcije platforme Robinhud skočile za vrtoglavih 50%
Trgovanje je nekoliko puta obustavljano zbog snažne volatilnosti, pri čemu su u jednom trentku deonice ove kompanije dostigle čak 85 dolara, što je predstavljalo skok od neverovatnih 81 posto u odnosu na nivo na zatvaranju u utorak.
NJUJORK - Akcije investicione platforme Robinhud nastavile su ove sedmice vrtoglavi rast nakon ne baš sjajnog prošlonedeljnog debija na Nasdak berzi u NJujorku.

Akcije ove kompanije skočile su u sredu za 50,4 posto i zaključile trgovanje na nivou od 70,39 dolara po komadu, a njihova vrednost je na nedeljnom nivou porasla za više od 100 procenata, izveštava CNBC.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta