Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Na prodaju poslovno-istraživački centar i poslovni kompleks fabrike Hemofluid
Fabrika hemijskih proizvoda Hemofluid treći put je oglasila prodaju poslovno-istraživačkog centra u Kruševcu i poslovnog kompleksa u Lipovcu.

Procenjena vrednost imovine u Kruševcu je nešto preko 1 mil EUR, dok u Lipovcu vredi gotovo 404.000 EUR.

Ponude se dostavljaju do 17. novembra.


Business-Research Center and Business Complex of Hemofluid Factory up for Sale
Home >>
Source: eKapija | Monday, 20.09.2021.| 09:21Highlight an article Print out the news srpskiBusiness-Research Center and Business Complex of Hemofluid Factory up for Sale
IllustrationIllustration (Photo: Ensuper/shutterstock.com)
The chemical product factory Hemofluid has put its business-research center in Krusevac and the business complex in Lipovac up for sale for the third time.

The estimated value of the property in Krusevac is slightly over EUR 1 million, whereas the property in Lipovac is worth nearly EUR 404,000.

Bids may be sent by November 17.


NIS na Međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu
Kompanija NIS upoznaće posetioce ovogodišnjeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu sa benefitima koje nudi NIS Agro program, kao i sa bogatim spektrom proizvoda i usluga koje su dostupne potrošačima prilikom kupovine derivata na benzinskim stanicama NIS-a. Ovogodišnji Međunarodni sajam u Novom Sadu održava se od 18. do 24. septembra, a svi zainteresovani moći će da se upoznaju sa ponudom NIS-a na štandu kompanije, u Master hali Novosadskog sajma.
Tokom sedam dana trajanja manifestacije, gosti štanda NIS-a moći će da saznaju više informacija o prednostima NIS Agro kartice koja omogućava poljoprivrednicima i poljoprivrednim gazdinstvima da koriste popuste i benefite, a samim tim ostvare značajne uštede prilikom kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Takođe, svi zainteresovani moći će da preuzmu pristupnicu za NIS Agro karticu, kao i AgroBlue karticu koja poljoprivrednim gazdinstvima nudi mogućnost odloženog plaćanja za naftne derivate, i do šest meseci od datuma kupovine.
Pavel Kandalincev, direktor Direkcije za maloprodaju u kompaniji NIS, izjavio je da su za NIS poljoprivredni potrošači bitan deo biznisa.

„Iz tog razloga se stalno trudimo da im obezbedimo brojne pogodnosti, kako uz postojeću NIS Agro karticu, tako i uz neke nove programe koje smo uveli ove godine. U saradnji sa našim partnerom, Credit Agricole bankom, ove godine smo uveli novu AgroBlue karticu, koja omogućava odloženo plaćanje do šest meseci. Osim toga, spremili smo vam i mnogobrojna iznenađenja i pozivamo vas da svratite na naš štand u Master halu“, naveo je Kandalincev.

Pored pogodnosti programa za poljoprivrednike, NIS će na ovogodišnjem Sajmu poljoprivrede predstaviti i nove funkcionalnosti NIS-ovog programa lojalnosti „Sa nama na putu“, kao i Drive.Go mobilnu aplikaciju koja omogućava plaćanje za gorivo na točionom mestu, bez ulaska u prodajni objekat benzinske stanice. Posetioci sajma takođe će se upoznati i sa širokom paletom proizvoda NISOTEC ulja i maziva čijom se upotrebom obezbeđuje ušteda goriva, bolja zaštita motora od korozije i produžava radni vek motora.
Dodatna informacija
Najveća i najznačajnija poljoprivredna manifestacija u ovom delu Evrope, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, po 88. put otvara vrata za mnogobrojne posetioce iz zemlje i regiona, kao i izlagače, među kojima je i kompanija NIS. Kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu naftnih derivata, NIS podstiče razvoj poljoprivrede kao okosnice privrednog razvoja, i već osmu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne popuste za poljoprivrednike. Reč je o popustima koji su dostupni uz NIS Agro karticu za svaki kupljeni litar evrodizela, a koji mogu da se iskoriste u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji, na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom zemlje.


Dinar-to-euro exchange rate at RSD 117.5647
The Serbian dinar’s official median exchange rate against the euro is 117.5647 dinars for one euro on Monday, the same as on Friday, the National Bank of Serbia said.
BELGRADE – The Serbian dinar’s official median exchange rate against the euro is 117.5647 dinars for one euro on Monday, the same as on Friday, the National Bank of Serbia said.

The dinar is steady against the euro m-o-m, y-o-y and relative to the beginning of the year.

The dinar’s indicative exchange rate against the dollar remained steady at 99.9955 dinars for one dollar on Friday.

The dinar was up by 0.6 pct against the dollar m-o-m and down by 0.8 pct y-o-y, declining by 4.3 pct relative to the beginning of the year.


Lufthanza prodaje deonice kako bi vratila deo državne pomoći
Nove deonice po ceni od 3,58 evra deoničarima će biti ponuđene na upis od 22. septembra do 5. oktobra, objavio je u nedelju nemački prevoznik.
BERLIN - Nemačka avio-kompanija Lufthanza najavila je povećanje kapitala za 2,14 milijardi evra kako bi vratila deo državne pomoći koju je dobila tokom pandemije.

Prihod od prodaje novih deonica, kako su najavili, iskoristiće za povrat dela od ukupno devet milijardi evra pomoći koju su dobili kako bi prebrodili korona krizu.


Ponovo na prodaju fabrika IMT Knjaževac - Procenjena vrednost oko 354 miliona dinara
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju nepokretnosti i pokretne imovine IMT fabrike motokultivatora i motora Knjaževac.

Na prodaju su ponuđeni fabrika, upravna zgrada, objekti, zemljište, oprema, mašine i zalihe u okviru dve celine, čije su procenjene vrednosti 70,5, odnosno 284 miliona dinara.

Rok za dostavljanje ponuda je 21. oktobar 2021. godine


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta