Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Srednji kurs NBS 117,6634 dinara za evro
Dinar je prema evru slabiji za 0,1 posto na mesečnom i godišnjem nivou, kao u odnosu na početak ove godine.

Indikativni kurs dinara prema dolaru je porastao u sredu za 0,4 posto na 106,7920 dinara za dolar.


Globalne berze u usponu, nafta blago ojačala, dolar posrće
Pan-evropski indeks akcija EuroStoks 50 porastao je na terminskom trgovanju za 0,21 posto, što nagoveštava da će cene na otvaranju redovnog trgovanja biti jače, dok fjučersi američkih akcija ukazuju na nešto niži nivo na otvatanju Vol Strita, nakon noćašnjeg skoka indeksa S&P 500 za 2,2 procenta, prenosi Rijters.

Američke Federalne rezerve su povećale ključnu kamatu za četvrtinu procentnog poena, kako se očekivalo, i najavio dalja podizanja stope u istom procentu na svakom narednom sastanku do kraja ove godine, s ciljem da agresivno obuzda inflaciju.


Oglašena prodaja mlina i zemljišta u Rumi
U izvršnom postupku Republičke direkcije za robne rezerve Beograd i dužnika preduzeća Ferata Trend iz Subotice oglašena je prva prodaja nepokretnosti, a radi namirenja novčanog potraživanja.

Predmet prodaje čine poslovne zgrade i to : mlin, pomoćna zgrada i skladišta. Objekat mlina, kao i ostalih oglašenih nepokretnosti se nalazi u Nikincima (Ruma) u ulici Železnička, čija površina u gabaritu iznosi 438 m2. Pomoćna prizemna zgrada ima 50 m2, dok veličina skladišta se kreće od 163 m2 do 368 m2.

Uz ove nekretnine, podaje se i parcela ukupne površine od 39 ari , od čega zemljište uz zgradu čini oko 26 ari.

Kako se navodi u oglasu tržišna vrednost nepokretnosti iznosi 17.638.000 dinara, dok početna cena na prvom javnom nadmetanju iznosi 12.346.000 dinara.

Prodaja će se obaviti putem elektronskog javnog nadmetanja koje će se održati 29. aprila, putem portala eAukcija.

Dodatne informacije možete pogledati OVDE.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta