Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Zvanični srednji kurs danas iznosi 117,6323 dinara za evro
Indikativni kurs dinara prema dolaru je pao u četvrtak za 0,5 posto na 111,4048 dinara za dolar.
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,6323 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na četvrtak, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar prema evru imai istu vrednost kao pre godinu dana i kao na početku 2022. godine, dok je na mesečnom nivou jači za 0,1 posto.


Bogićević: Za sada nema dogovora o prodaji Politike
Biznismen Miroslav Bogićević demantovao je navode pojedinih medija da je prodao udeo u kompaniji Politika novine i magazini vlasniku Novosti Bobanu Rajiću.

Bogićević je za današnju Politiku potvrdio da je o prodaji svog udela u Politici razgovarao sa "braćom Rajić", ali i dodao da je pregovore na tu temu vodio i sa drugim potencijalnim kupcima.

- Ima i zvučnih imena, ali ne mogu da otkrivam o kome je reč. Politika novine i magazini treba da ostane svetski list - naveo je vlasnik koncerna Farmakom MB.


Dinar-to-euro exchange rate at RSD 117.6323
The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.6323 dinars for one euro on Friday, which is a slight change from Thursday, the National Bank of Serbia said.
BELGRADE - The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.6323 dinars for one euro on Friday, which is a slight change from Thursday, the National Bank of Serbia said.

The dinar is up by 0.1 pct against the euro m-o-m and steady y-o-y and relative to the beginning of the year.

The dinars indicative exchange rate against the dollar was down by 0.5 pct to 111.4048 dinars for one dollar on Thursday.

The dinar was down against the dollar by 3.0 pct m-o-m and by 12.1 pct y-o-y, declining by 6.7 pct relative to the beginning of the year.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta