Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Fabrika šećera u Žablju isplatiće GOTOVO MILION EVRA u dividendama
Skupština akcionara Fabrike šećera Šajkaška Žabalj odlučila je da akcionarima isplati dividendu u ukupnom iznosu od oko 112 miliona dinara, saopštila je Beogradska berza.
Dividenda po akciji je 144,05 dinara, a njen najveći deo, 111,8 miliona dinara pripašće većinskom vlasniku, grčkoj firmi Helenik šugar indastri (Hellenic Sugar Industry) koja ima udeo od 99,3 odsto kapitala.


PAD CENA NAFTE I ŽITARICA, BAREL JUTROS 110 DOLARA Tržište kriptovaluta u crvenom
Cena nafte na londonskom tržištu jutros je 110 dolara, što predstavlja pad u za 3 odsto u odnosu na juče. Cena barela nafte na američkom tržištu iznosi 106 dolara.
Podsetimo prethodne dve nedelje cene nafte blie su na rekordnom nivou, kada je cena barela iznosila 121 dolar.
Bitkoin jutros 20.000 dolara
Tržište kriptovaluta od jutros je u crvenom. Bitkoin jutros vredi 20.489 dolara, što predstavlja pa za skoro 2 odsto u odnosu juče.

Cena pšenice i kukuruza
Cene žitarica od jutros su u minusu. Cena pšenice iznosi 987 dolara po toni, što je pad za oko 5 odsto u odnosu na juče. Cena kukuruza iznosi 760 dolara, što je takođe pad za više od 3 odsto u odnosu na juče.


Dinar-to-euro exchange rate at RSD 117.4116
The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.4116 dinars for one euro on Wednesday, which is a slight change from Tuesday, the National Bank of Serbia said.
BELGRADE - The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.4116 dinars for one euro on Wednesday, which is a slight change from Tuesday, the National Bank of Serbia said.

The dinar is up by 0.1 pct against the euro m-o-m, y-o-y and relative to the beginning of the year.

The dinars indicative exchange rate against the dollar was up by 0.3 pct to 111.1852 dinars for one dollar on Tuesday.

The dinar was down against the dollar by 0.1 pct m-o-m and by 11.2 pct y-o-y, declining by 6.5 pct relative to the beginning of the year.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta