Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Evro ojačao prema dolaru na startu trgovačke nedelje
Japanski jen je danas u defanzivi, dolar se drži čvrsto prema većini konkurenata, a evro je ojačao prema američkoj valuti na početku trgovačke nedelje.Dolar je porastao na ranom azijskom trgovanju na 130,99 jena, popevši se ponovo na jednomesečni maksimum i blizu je 20-godišnjeg najvišeg nivoa od 131,34 jena koji je dostigao u maju, nakon što je prošlu nedelju zaključio s dobitkom od 2,95 posto u odnosu na jen. Prema poslednjim raspolozivim podacima, dolar je neznatno popustio i trguje se na nivou od 130,7 jena, izveštava Rojters.


Kurs dinara danas iznosi 117,4203 za evro
Zvanični srednji kurs dinara prema evru iznosi danas 117,4203 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na petak, objavila je Narodna banka Srbije.

Dinar je prema evru jači za 0,2 procenta na mesečnom nivou, i za 0,1 posto jači nego pre godinu dana i u odnosu na početak 2022. godine.


Institut Černi isplatiće 23 miliona dinara dividende
Institut za vodoprivredu "Jaroslav Černi" isplatiće akcionarima 23 miliona dinara dividende za 2021. godinu, objavljeno je na Beogradskoj berzi.

Dan dividende, odnosno dan na koji se utvrđuje spisak akcionara koji imaju pravo na dividendu je 25. maj ove godine.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta