Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
NBS: Povećana referentna kamatna stopa na nivo od 2,5 odsto
Izvršni odbor Narodne banke Srbije odlučio je na današnjoj sednici da poveća referentnu kamatnu stopu za 50 baznih poena, na nivo od 2,5 odsto.

Istovremeno, odlučeno je da koridor kamatnih stopa Narodne banke Srbije ostane nepromenjen (±100 baznih poena, odnosno ±1 procentni poen u odnosu na referentnu kamatnu stopu), tako da stopa na kreditne olakšice iznosi 3,5 odsto, a stopa na depozitne olakšice 1,5 odsto, saopšteno je iz NBS.


PKS: Novi program podrške transformaciji malih i srednjih preduzeća
Centar za digitalnu transformaciju Privredne komore Srbije u saradnji sa Ministarstvom privrede organizuje "Program podrške digitalnoj transformaciji za mikro, mala i srednja preduzeća" i pozvao je danas kompanije da konkurišu ostvarujući pravo na subvencije od 6.000 do 12.000 evra.

Ovaj program, koji će biti organizovan treći put, fokusiran je na unapređenje konkurentnosti MMSP i omogućava firmama da uz pomoć eksperata za digitalnu transformaciju poslovanje podignu na viši nivo uvođenjem savremenih alata, navodi se u saopštenju PKS.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta