Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
Produktna berza: Poskupeli Kukuruz i soja, pšenica pojeftinila
Ugovori za kukuruz zaključeni su u cenovnom rasponu od 32 do 33,5 dinara za kilogram bez PDV-a, dok je na CPT kukuruzom trgovano i po ceni od 33,7 dinara.
Rast cena kukuruza od 3,59 procenata i soje od 7,75 posto, te pad cene pšenice od 2,08 posto, obeležili su prošlonedeljno trgovanje na Produktnoj berzi u Novom Sadu.

Berzanski ugovori za soju zaključeni su u cenovnom rasponu od 75 do 78 dinara za kilogram bez PDV-a, uz obracun kvaliteta, a kupci su bili domaci preradivaci.


Simpo prodaje proizvodne pogone, poslovne prostore i drugu imovinu vrednu više stotina miliona dinar
Privredno društvo Simpo iz Vranja je oglasilo prodaju nepokretnosti u Aranđelovcu, Kragujevcu i u opštini Ćićevac prikupljanjem pismenih ponuda.

Predmet prodaje imovine u Aranđelovcu je zgrada poslovnih usluga površine od 179 m2, zatim dve pomoćne zgrade ukupne površine od 92 m2 i zemljište uz zgradu od 240 m2. Početna cena ovih nepokretnosti iznosi 2.088.500 dinara.

Drugu celinu imovine čine nepokretnosti u Kragujevcu i to poslovni prostor od 584 m2 po početnoj ceni od 58.202.100 dinara. Ovaj prostor kao i imovina u Ćićevcima se prodaje po drugi put.

Treći deo imovine čine objekti u KO Ćićevci, a čine je hale, kotlarnica, parionica, upravna zgrada, pilana, pomoćne zgrade i zemljište.

Građevinski objekti imaju ukupnu površinu od 5.398 m2, a zemljište 23.951 m2
Pored toga, prodaje se i pokretna imovina koju čine oprema, inventar i nameštaj.

Početna cena imovine koja se prodaje iznosi 107.789.100 dinara.

Za učešće je potreno otkupiti prodajnu dokumentaciju i uplatiti depozit.

Rok za dostavljanje ponuda je 15 dana od dana objave oglasa, a otvaranje ponuda će biti održano 9. avgusta.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta