Dobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzistaDobrodosli na sajt Medjunarodnog centra za razvoj finansijskog trzista
O namaUsluge CentraProizvodi CentraSavetovanja i seminariNasi rezultatiNasi klijenti
Arhiva vesti
NOVA PROMENA KURSA Koliko danas vredi dolar, a koliko evro
Narodna banka Srbije objavila je zvanični srednji kurs evra za 20. septembar 2022. godine.
Zvanični srednji kurs dinara prema evru na dan 20. septembra 2022. godine iznosi 117,3106 dinara za evro, što je neznatna promena u odnosu na ponedeljak, izvestila je Narodna banka Srbije.
Jedan dolara jutros vredi 116,9 dinara.


Dinar-to-euro exchange rate at RSD 117.3106
The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.3106 dinars for one euro on Tuesday, which is a slight change from Monday, the National Bank of Serbia said.
BELGRADE - The Serbian dinars official median exchange rate against the euro is 117.3106 dinars for one euro on Tuesday, which is a slight change from Monday, the National Bank of Serbia said.

The dinar is steady against the euro m-o-m and up by 0.2 pct y-o-y and relative to the beginning of the year.

The dinars indicative exchange rate against the dollar was down by 0.1 pct to 117.4751 dinars for one dollar on Monday.

The dinar was down against the dollar by 0.9 pct m-o-m and by 14.6 pct y-o-y, declining by 11.5 pct relative to the beginning of the year.


Spajaju se Petrohemija i Nis, Evropska komisija dala odobrenje
Evropska komisija je u skladu sa Uredbom o spajanju EU odobrila pripajanje Petrohemije Pančevo („HIPP“) Naftnoj industriji Srbije (NIS)

U saopštenju Evropske komisije se objašnjava da je HIPP petrohemijska kompanija aktivna u proizvodnji i distribuciji proizvoda kao što su etilen, polietilen i sintetička guma, a da je NIS energetska kompanija.

Evropska komisija je zaključila da predloženo spajanje ne bi izazvalo probleme u vezi konkurentnosti tržišta s obzirom na umerenu kombinovanu tržišnu poziciju kompanija koja je rezultat predložene transakcije.
Namera je analizirana u okviru pojednostavljenog postupka revizije spajanja, dodaje se u saopštenju.


"Mali" akcionari
Emitenti
Posrednici
Investitori
Proizvodi Centra
Arhiva vesti
Kontaktirajte nasKnjiga gostijuMapa sajta